Kokouspalvelut

Nikolainkulmassa järjestät onnistuneet kokoukset ja koulutukset aivan Jyväskylän keskustassa.

 

Johtoryhmän aamupalaveri, tiimipäivä tai kokonainen henkilöstön koulutuspäivä. Järjestämme tilaisuuksia eri kokoisiin tarpeisiin niin yrityksille, yhdistyksille kuin seuroille. Historiallisesti ainutkertaiset kokoustilamme ja laadukkaat tarjoilut luovat puitteet inspiroivalle kokouspäivälle.

Kokouspakettimme sisältävät kokoustilan, kokousvälineet sekä ruokailun ja/tai kahvituksen. Tarjoiluista vastaavat laadustaan tunnetut yhteistyökumppanimme kahvila-konditoria Miriam’s ja ravintola Figaro. Tarjoilut räätälöidään aina yksilöllisesti jokaisen tilaisuuden tarpeisiin. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Kolmesta tilavaihtoehdostamme on valittavana teille parhaiten sopiva kokoustila: pienempiin palavereihin soveltuva Jääkärikabinetti (10-16 hlö), Vihreä Salonki (15-30 hlö) tai suurempiin tilaisuuksiin Nikolainsali (30-90 hlö). Tilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella aivan Jyväskylän keskustassa. 

Kokousvarusteluumme kuuluvat videotykki ja valkokangas/siirrettävä näyttö, kattava äänentoisto, mikit, muistiinpanovälineet ja Wi-Fi. 
 

Esimerkki kokouspäivän kulusta: 
 

Kokopäiväkokous 

8.00 Aamiainen 

8.30 Kokous alkaa 

11.30 Lounas 

14.00 Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä 

16.00 Tilaisuus päättyy 
 

Puolipäiväkokous 

8.00 Aamiainen

8.30 Kokous alkaa 

11.30 Lounas ja kokous päättyy 

TAI 

11.30 Lounas 

12.00 Kokous alkaa 

15.00 Iltapäiväkahvi ja kokous päättyy 

 

Pyydä tarjous!

kokoustila_nikolainkulma_jyväskylä
kokouspalvelut_nikolainkulma_jyväskylä