Juhlapalvelut

Ikimuistoisimmat juhlat Jyväskylän kauneimmissa juhlatiloissa.

 

Nikolainkulmassa toteutamme ainutkertaiset juhlat niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin keskustan upeimmissa puitteissa. Laadukkaat tarjoilut, asiantunteva palvelu ja tunnelmalliset juhlatilamme takaavat onnistuneen tilaisuuden olit sitten järjestämässä yritysillallista isommalle seurueelle, häitä tai muita perhejuhlia.

Nikolainkulmassa valittavanasi on kolme uniikkia juhlatilaa, jotka henkivät Nikolainkulman yksilöllistä tunnelmaa. Juhlasaleistamme suurin Nikolainsali mahdollistaa pöytäpaikat 90 hengelle. Intiimien juhlien järjestämiseen valittavana ovat Vihreä Salonki (15-30 hlö) ja Jääkärikabinetti (10-16 hlö).

Juhlapalvelumme kattaa astiaston, servetit, pöytäliinat sekä henkilökunnan palvelut. Mahdollisuus hyödyntää myös tilojemme varustelua: videotykki ja valkokangas/siirrettävä näyttö, Wi-Fi, kattava äänentoisto, mikit sekä flyygeli (lisämaksullinen).

Tarjoiluista juhliinne vastaavat toimijamme ravintola Figaro sekä kahvila-konditoria Miriam's. Juhlatarjoilut suunnitellaan jokaista tilaisuutta varten yhdessä asiakkaan kanssa. Tilat on varustettu A-oikeuksilla. Kysy lisää menukokonaisuuksista!

 

Ota yhteyttä!

häät_nikolainkulma_jyväskylä
juhlatila_nikolainkulma_jyväskylä