Varaa Jyväskylän Nikolainkulma

Jyväskylän Nikolainkulma on historiallisesti arvokas, vuonna 1899 valmistunut rakennus ja suojelukohde aivan Jyväskylän keskustassa. Nikolainkulma tarjoaa upeat puitteet kokousten, konserttien ja juhlatilaisuuksien viettoon sekä yrityksille että yksityisille henkilöille.

Vuokrattavat tilat

Rakennuksen 2. kerroksessa sijaitsevia Nikolainsalia, Jääkärikabinettia ja Vihreää Salonkia on mahdollisuus vuokrata ympäri vuoden sekä päivä- että iltatilaisuuksiin.

Nikolainsali

Juhlasali 90 hengelle. Kokoontumistilana esim konserteissa juhlasalissa on tilaa 120 henkilölle. Historiallinen, kaunis tila juhliin, kokouksiin tai konserttiin

Tutustu tiloihin 360° virtuaaliesittelyn avulla

Nikolainsali

Vihreä salonki

Viihtyisä ja tunnelmallinen salonki 30 hengelle. Sopii myös lisätilaksi suurempiin juhliin.

Tutustu tiloihin 360° virtuaaliesittelyn avulla

kahvio1

Jääkärikabinetti

Kabinetti 10-16 hengelle. Viihtyisä, historiallinen kulmahuone kaupungin sydämessä.

Tutustu tiloihin 360° virtuaaliesittelyn avulla

Jääkärikabinetti

Varaustilanne

Päivyri-ohjelmassa on näkyvillä tilojen vapaana olevat ajat voit myös katsoa yhteystiedot ja ottaa yhteyttä.

Tilojen vuokrausohjeet

Vuokrausaika

Nikolainsalia, Jääkärikabinettia ja Vihreää Salonkia vuokrataan joka päivä klo 8.00-01.00

Tarjoilut

Täyden palvelun tarjoilut kokouskahvituksista juhlaillallisiin kotitekoisilla tuotteilla, silmänruokaa unohtamatta, tulevat Pitopalvelu Raija Sipinen Ky:n kautta.

Tilojen varaaminen

Tilavarauksen ja tarjouspyynnön voi lähettää oheisella viestikaavakkeella tai suoraan osoitteeseen pitopalvelu.sipinen@kolumbus.fi. Myös puhelimitse voi ottaa yhteyttä kaikissa varausasioissa P. 0400 749329/Marja Mäenpää.

Varaukset merkitään saapumisjärjestyksessä Päivyri-kalenteriin. Mikäli et ole saanut vastausta viestiisi kahden päivän kuluessa, ota yhteyttä puhelimitse.

Varauksen peruutus tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen varauksen alkamista.

Varauslomakkeen lähettäminen merkitsee sitä, että tilaaja on tutustunut vuokrausohjeisiin ja hyväksynyt ne.

Varausta tehtäessä tulee ottaa huomioon alkuvalmisteluihin ja loppusiivoukseen menevä aika.

Tiloista peritään kulloinkin voimassa oleva tuntiveloitus alkavalta tunnilta. Valvojan palveluista ja pelkän tilavarauksen yhteydessä siivouksesta peritään erikseen korvaus.

 

Pelkkä tilavaraus

Tiloja on mahdollista vuokrata myös pelkkänä tilavarauksena esim. konsertteihin tai kokouksiin, silloin kun niissä ei ole tarjoilua.Tällöin paikalla on oltava valoja.

Konsertti- ja kokouspaketti tarjouksiin liittyvät yhteydenotot joko viestikaavakkeella, sähköpostilla (pitopalvelu.sipinen@kolumbus.fi) tai puhelimitse 0400 749 329.

Muuta huomioitavaa

Nikolainsalin varusteet

Juhlasalin varusteisin kuuluu dataprojektori, piirtoheitin, flyygeli, valkokangas ja fläppitaulu. Konserteissa, joissa flyygelillä on keskeinen osuus, suositellaan soittimen viritystä (talo hoitaa tilaajan laskuun). Laitteiden käyttö on omatoimista.

Tilojen kalusteiden käyttö konserttivarauksissa

Vuokraajan tulee itse järjestää tilojen kalustus haluamaansa järjestykseen ennen tilaisuuden alkua ja palauttaa sali alkuperäiseen järjestykseen tilaisuuden päätyttyä.

Hissi

2. kerroksen tiloihin pääsee myös inva/tavarahissillä.

Pysäköinti

Nikolainkulman lähistöllä on hyvät paikoitustilat. Nikolainkulman vieressä on P-Sokos Vapaudenkatu 55 ja n. 200 metrin päässä on P-asema Väinönkatu 8.

Lähistöllä on myös useita ulkoparkkialueita. Pysäköinti sekä parkkitaloissa että parkkialueilla on maksullista.

Pääsisäänkäynnin edessä Asemakadulla voi tarvittessa pysähtyä ja jättää kyydistä henkilöitä. Tavaroiden purku ja lastaus pääsääntöisesti talon Sokoksen puoleisesta päätyovesta.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan sisäpihalla, jonne kulku on naulakkokäytävän puolivälistä vasemmalle.

*******

Nikolainkulma on entisöity pieteetillä – siksi sekä rakennusta että sen irtaimistoa on käsiteltävä erityisellä huolella. Mahdollisista vahingoista vastaa vuokraaja, jonka käytössä tila on ollut vahingon sattuessa.

Karonkka

Ellen ja Artturi Nyyssösen säätiön tukemiin karonkkavarauksiin vastaa Marja Mäenpää p. 0400 749 329 tai pitopalvelu.sipinen@.fi.

Vuokrauksiin liittyviin kysymyksiin vastaa

Marja Mäenpää p. 0400 749 329 tai pitopalvelu.sipinen@kolumbus.fi.

Vuokrahinnasto

(hinnat sis. alv 24 %)

  • Nikolainsali 65 €/h
  • Vihreä Salonki 45 €/h
  • Jääkärikabinetti 45 €/h

Minimivuokra-aika on Nikolainsalissa 3 tuntia ja muissa tiloissa 2 tuntia arkisin. Viikonloppuisin perjantai-illasta sunnuntaihin minimivuokra-aika on 5 h.

Muut maksut

  • Peruutusmaksu
    Mikäli tehty varaus perutaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen tilaisuuden alkua, on peruutusmaksu 80 euroa arkivarauksista ja 250 euroa viikonloppuvarauksista (pe–su).
  • Valvonta ja siivousmaksut pelkän tilavuokran yhteydessä neuvotellaan erikseen.